Baked egg & cheese in a brioche bun

Egg & cheese brioche 3Français

Simplest dish ever but so nice and perfect for brunch, this is my lazy dish of choice on a cold Sunday morning… Toasted brioche, gooey cheese, oozing egg…

I say Miam Miam & Yum to that! Do you?

Baked egg & cheese in a brioche bun

  • Servings: 2
  • Print

Ingredients

  • 2 brioche buns
  • 2 eggs
  • 2 tbsp grated cheese of your choice
  • salt & pepper, chilli flakes
  • optional: green salad to serve

Method

  1. Dig a hole in the brioche buns to accommodate the fillings. Place on a line baking sheet.
  2. Add the cheese and break one egg in each brioche. Season.
  3. Bake for 10 minutes in a preheated oven at 180°C.
  4. Enjoy with a salad.

Top


Oeuf en brioche

Egg & cheese brioche

Un plat simplissime mais tellement bon. Une recette de fainéants pour un brunch du tonnerre ! De la brioche toastée, du fromage fondu et de l’oeuf coulant…

Moi, je dis Miam Miam & Yum ! Et vous ?

Oeuf en brioche

  • Servings: 2
  • Print

Ingrédients

  • 2 brioches
  • 2 oeufs
  • 2 càs de fromage râpé
  • sel, poivre et piment
  • Salade pour servir

Méthode

  1. Faire un trou dans chaque brioche et les placer sur une plaque chemisée.
  2. Ajouter le fromage et casser un oeuf dans chacune des brioche.
  3. Enfourner dans un four préchauffé à 180°C pendant 10 minutes.
  4. Servir avec une salade verte.

Haut

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s