Coconut & vanilla overnight oats with mango & pinapple

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Français

I first spoke about  overnight oats in my orange, cocoa & cranberry overnight oats recipe and gave plenty of tips to make them taste divine. Well, the love goes on! I’ve tried so many variants I could dedicate an entire blog to them, but I will stick to sharing the ones that really really really hit the spot for me, promise!

This is a deliciously creamy exotic breakfast, ultra healthy, vegan, dairy-free, refined sugar-free but not pleasure-free believe me!

I say Miam Miam & Yum to that! Do you?

Coconut & vanilla overnight oats with mango & pineapple

  • Servings: 1
  • Time: 10 mins
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Ingredients

  • 30g jumbo oats
  • 90g coconut yogurt (dairy free)
  • 65ml coconut milk alternative (dairy free)
  • 1 tbsp maple syrup
  • 1 tsp vanilla paste
  • For the topping
    • 1/2 a mango cheek, diced
    • 1 slice pineapple, diced
    • 1 tbsp coconut shavings
    • ¼ tsp vanilla paste
    • 1 tsp lime juice
    • zest of ¼ lime

Method

  1. The night before, mix the oats, coconut yogurt, coconut milk alternative, vanilla and maple syrup. Cover and leave to soak overnight in the fridge.
  2. In the morning, mix the mango, pineapple, coconut shavings, lime juice and the vanilla paste.
  3. Top the oats with the exotic fruit salad, finish with some lime zest and dig in!

Top


Overnight oats noix de coco, vanille, mangue et ananas

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Je vous ai parlé de mon goût pour les overnight oats dans ma recette de overnight oats orange, cacao & cranberry et en expliquais le principe. Je pourrais dédier un blog entier à toutes les variations que j’ai concoctées mais promis, je m’en tiendrai à celles qui sortent vraiment du lot.

Des flocons d’avoines sont la base de ce petit-déjeuner exotique nutrtitif, délicieux, crémeux, sans produits laitiers et sans sucre raffiné.

Moi, je dis Miam Miam & Yum ! Et vous ?

Overnight oats noix de coco, vanille, mangue & ananas

  • Servings: 1
  • Time: 10 mins
  • Print

Ingrédients

  • 30g de flocons d’avoines
  • 90g de “yaourt” de noix de coco (sans lactose)
  • 65ml de “lait” de coco (sans lactose)
  • 1 càs de sirop d’érable
  • 1 càc de vanille
  • pour le topping
    • 1 tranche de mangue, coupée en dés
    • 1 tranche d’ananas, coupée en dés
    • 1 càs de noix de coco
    • ¼ càc de vanille
    • 1 càc de jus de citron vert
    • le zeste d’¼ de citron vert

Méthode

  1. La veille au soir, mélanger les flocons d’avoine, le yaourt, le lait, le sirop d’érable et la vanille. Couvrir et laisser au frais toute la nuit.
  2. Le matin, mélanger les fruits, la vanille et le jus de citron vert.
  3. Ajouter sur les flocons d’avoine, finir avec un peu de zeste de citron vert et… bon appétit !

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