Mango lassi

Mango lassi 2

Français

To me, an Indian meal is not complete without a glass of mango lassi, especially because it extinguishes the fire from the spicy curries and other delicacies.

I say Miam Miam & Yum to that! Do you?

Mango lassi

  • Servings: 2 large glassses
  • Print

Ingredients

  • 200g natural Greek yogurt
  • 350g mango pulp
  • 200ml whole milk
  • ice cubes (optional)

Method

  1. Mix everything in a blender.
  2. Serve on ice.

Top


Lassi à la mangue 

Mango lassi 1

 

Pour moi, un festin indien n’est pas complet sans un verre de lassi à la mangue, et particulièrement parcequ’il agit comme exctinteur de feu après un bon curry épicé et pimenté.

Moi, je dis Miam Miam & Yum ! Et vous ?

lassi à la mangue

  • Servings: 2 grands verres
  • Print

Ingrédients

  • 200g de yaourt nature Grec
  • 350g de pulpe de mangue
  • 200ml de lait entier
  • glaçons (en option)

Méthode

  1. Mixer tous les ingredients dans un blender.
  2. Servir sur des glaçons.

Haut

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s