Gorgonzola & walnut mushrooms

Blue cheese mushrooms 2

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These stuffed mushroom are an explosion of juices and flavour in my mouth every time I have them. With plenty of crusty bread and a nice green salad, they make a nice light meal, but you can also serve them as a starter.

I say Miam Miam & Yum to that! Do you?

Gorgonzola & walnut mushrooms

  • Servings: 2
  • Time: 15 mins
  • Difficulty: very easy
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Ingredients

  • 6 portobello mushrooms, cleaned and cups only
  • 120g gorgonzola – or your favourite blue cheese, cut into 6 chunks
  • 1 small handful walnut pieces
  • salt & pepper
  • olive oil

Method

  1. Place the mushrooms into a oven-proof dish and season lighlty with salt (depending on the saltiness of the cheese) and plenty of black pepper.
  2. Top each mushroom with a chunk of cheese and a few walnut pieces.
  3. Drizzle some olive oil and bake in a preheated oven at 180ºC for 10 minutes.

Top


Champignons au gorgonzola & aux noix

Blue cheese mushrooms 2

Ces champignons farcis explosent en bouche, grâce à leur chair juteuse et la saveur du fromage. Servis avec du bon pain grillé et une salade verte, ils sont parfaits pour un repas léger, mais ils font aussi une très bonne entrée.

Moi, je dis Miam Miam & Yum ! Et vous ?

Champignons au gorgonzola & aux noix

  • Servings: 2
  • Time: 15 mins
  • Difficulty: facile
  • Print

Ingrédients

  • 6 champignons portobello, sans le pied et nettoyés
  • 120g de gorgonzola – ou de votre fromage bleu préféré, coupé en 6
  • 1 petite poignée de morceaux de noix
  • sel & poivre
  • huile d’olive

Méthode

  1. Placer les champignons dans un plat allant au four, saler légèrement (en fonction de la quantité de sel dans le fromage) et poivrer généreusement.
  2. Déposer un morceau de formage dans chaque cavité de champignon et quelques morceaux de noix.
  3. Arroser d’un filet d’huile d’olive et enfourner dans un four préchauffé à 180ºC pendant 10 minutes.

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